Vad händer just nu i forumet? Topp 20    Aktiva ämnen  Aktiva ämnen   Visa lista på alla användare Användare   Sök Sök    Hjälp  Hjälp
   Registrering  Registrering    Logga in  Logga in
Problem
 SBGFs forum: Problem
Rubrik Ämne: Bilder SkickaSkicka
Författare
Meddelande << Föregående ämne | Nästa ämne >>
AKQJ10
Vana användare
Vana användare
Avatar

Registrerade sig: 27 aug 2007
Inloggad: Nej
Inlägg: 545
Skickat: 22 dec 2014 kl 08:17 | IP loggad Citera AKQJ10

Fundera på att lägga ut ett litet gäng problem

Men hur fan ladda man upp bilder utan att det bara blir
en massa text?

22_081705_problem_1.jpg">

__________________
Intellektuella löser problem, genier undviker dem. - Albert Einstein
Topp Se AKQJ10's Profil Sök efter andra inlägg av AKQJ10
 
AKQJ10
Vana användare
Vana användare
Avatar

Registrerade sig: 27 aug 2007
Inloggad: Nej
Inlägg: 545
Skickat: 22 dec 2014 kl 08:19 | IP loggad Citera AKQJ10

Det har helt enkelt gått för lång tid sedan jag la
ut ett problem här sist.

Redigerad av AKQJ10 den 22 dec 2014 kl 08:21


__________________
Intellektuella löser problem, genier undviker dem. - Albert Einstein
Topp Se AKQJ10's Profil Sök efter andra inlägg av AKQJ10
 
conny
Vana användare
Vana användare


Registrerade sig: 12 aug 2004
Inloggad: Nej
Inlägg: 256
Skickat: 22 dec 2014 kl 09:41 | IP loggad Citera conny

Hade samma problem som dig förut. Testa med att dra
ut/förstora fönstret som du skriver i sen kolla så att
du får med hela tag:en. Annars kolla med en annan
browser. Om du vill ha något gratis poäng i forumtipset
så skicka gärna över ett bra problem till mig eller
Micke VonB - maila isof genom forumet i privata
meddelanden!
Topp Se conny's Profil Sök efter andra inlägg av conny
 
DrDägge
Senioranvändare
Senioranvändare
Avatar
Dr

Registrerade sig: 25 apr 2004
Land: Sverige
Inloggad: Nej
Inlägg: 2982
Skickat: 22 dec 2014 kl 11:18 | IP loggad Citera DrDägge

Har haft samma problem. Brukar funka om man byter filnamn. Tecken
som inte brukar funka är t.ex. Mellanslag, underscore (ibland) etc.etc.
Topp Se DrDägge's Profil Sök efter andra inlägg av DrDägge Besök DrDägge's Hemsida
 
Nirk Lars
Vana användare
Vana användare
Avatar

Registrerade sig: 16 sep 2007
Land: Swaziland
Inloggad: Nej
Inlägg: 915
Skickat: 08 jan 2015 kl 02:16 | IP loggad Citera Nirk Lars

Jag har haft samma problem en längre tid. Jag har (bytte till) mac så jag
trodde det berodde på det.
Topp Se Nirk Lars's Profil Sök efter andra inlägg av Nirk Lars
 

Om du vill skicka ett svarsinlägg i detta ämne måste du först logga in
Om du inte redan är registrerad måste du först registrera

  SkickaSkicka
Utskriftsvänlig version Utskriftsvänlig version

Hoppa till:
Du kan inte skicka nya ämnen i detta forum
Du kan inte svara på ämnen i detta forum
Du kan inte radera dina inlägg i detta forum
Du kan inte redigera dina inlägg i detta forum
Du kan inte skapa omröstningar i detta forum
Du kan inte rösta i omröstningar i detta forum

Powered by Web Wiz Forums version 7.7a
Copyright ©2001-2004 Web Wiz Guide