Vad händer just nu i forumet? Topp 20    Aktiva ämnen  Aktiva ämnen   Visa lista på alla användare Användare   Sök Sök    Hjälp  Hjälp
   Registrering  Registrering    Logga in  Logga in
 SBGFs forum: Registrering
Forumets regler och policies

För att bygga ett intressant och innehållsrikt forum gäller vissa ordningsregler.

Om du godkänner följande regler klickar du på knappen Godkänn längst ner på sidan. Om du inte samtycker klickar du på knappen Avbryt.

När du registrerar dig är det obligatoriskt att lämna lite information, varav en del är valfritt, det som du uppger måste vara noga övervägt eftersom det blir offentlig information.

Tänk på att hålla en öppen attityd och tolerant hållning gentemot andra användare. Vårda språket och visa samma hänsyn som du vill att andra användare ska visa dig.

Vi accepterar inte inlägg innehållande, eller hänvisningar till sådana uppgifter som uppvigling, hets mot folkgrupp, hotfullt, hotande, pornografi, felaktigt, olaga våldsskildringar, förtal, inkräktande på annans privatliv, sexuellt anspelande, kommersiella annonser, eller som bryter mot några lagar. Du förbinder dig också till att inte publicera något material som är skyddat av upphovsrätt och som inte ägs av dig själv eller ägarna av detta forum.

Du är ensam ansvarig för innehållet i dina texter, och du förbinder dig att hålla detta forum och dess användare skadeslösa samt behandla agerande personer med respekt till alla krav baserade på inlägg du har publicerat. Vi förbehåller oss rätten att avslöja information vi vet om dig och vilken händelse av klagomål och/eller laglig upprensningsauktion från inlägg skickade av dig själv.

Fastän att publiceringar på detta forum inte är forumets ansvar och vi kan inte hållas som ansvariga för dess innehåll och riktighet, så förbehåller vi oss rätten att ändå ta bort inlägg av vilken anledning som helst. Om du ändå hittar något inlägg som är anstötligt eller förkastligt var vänlig kontakta forumet via e-post.

Om du är under 13 gammal måste du inhämta målsmans godkännande innan användande.

Vi följer naturligtvis de lagar och regler, inklusive personuppgiftslagen (PUL), som finns för att skydda din integritet. Det är endast en person med särskild behörighet som har tillgång till denna information. Du kan även begära att dina uppgifter tas bort genom att kontakta oss.

Obs! Cookies kommer att sparas, ditt användarnamn, lösenord och säkerhetskoder som tillåter dig att åter logga in på detta forum.

Genom att registrera sig för att använda detta forum uppfyller du ovanstående krav och godkänner att foga dig till att följa dessa regler och policy.


Powered by Web Wiz Forums version 7.7a
Copyright ©2001-2004 Web Wiz Guide